Работни обувки с бомбе S1

Работните обувки с бомбе са предназначени за професионална употреба в сферата на промишлеността и строителството. Те са подходящи и за всички професии, в които е възможно да се случат инциденти и работниците да наранят краката си.

Изискванията за работните обувки с бомбе са регламентирани в нормативните уредби на Европейския съюз и Република България. Те са разделени в класове, които определят изискванията към определения вид работни обувки.

Работните обувки в тази категория са клас S1. Това означава, че това са работни обувки, които са изработени от кожа и други материали, които не са изцяло каучук или полимер.

Освен това, работните обувки с бомбе са изцяло затворени, имат защитно бомбе и то е изработено, така че да предпази крака от удар със сила минимум 200 J.

Друга особеност на работните обувки с бомбе е, че според стандарта имат атистатична функция и поглъщат енергията от ходилото в областта на петата.

Това прави работните обувки с бомбе изключително удобни за професиите, които работят в различни метеорологични условия и са цял ден на крак. Допълнително удобство е, че повечето модели имат подметка, която е маслоустойчива.

Поръчайте своите нови работни обувки още СЕГА през нашия сайт или на телефон: 0884 693 896.

Филтри
Марки
Ниво на защита
Размер
Цвят
Бомбе
Цена