Работни обувки с бомбе, пластина и защита от вода S3

Обувките са не просто естетично допълнение към облеклото ни. Те са нарезделна част от нашето ежедневие – предпазват краката ни от нараняване и ни осигуряват удобство през целия ден. Когато става въпрос за водоустойчиви работни боти, говорим за част от нашето защитно облекло, без което е невъзможно да извършваме служебните си задължения.

Обърнете внимание, че при избора на водоустойчиви работни боти е важно да търсите не само най-доброто качество, но и да го съобразите с естеството на Вашата работа.  Например, ако работите във ВиК сферата е важно Вашите обувки да са водоустойчиви, да имат бомбе и пластина.

В тази категория можете да разгледате нашите водоустойчиви работни боти S3. Според европейските стандарти, това са работни боти с бомбе, пластина и защита от вода.

При избора на работни боти с бомбе, пластина и защита от вода Ви съветваме да обърнете внимание и на най-малките подробности. Не забравяйте, че това са обувките, с които ще работите през студените месеци. Затова се фокусирайте не само върху избора на правилния номер, но и върху допълнителните екстри.

В описанието на всички водоустойчиви работни боти са подробно описани материалите и допълнителните им функции.

Свържете се с нашите консултанти на телефон: 0884 693 896, ако се нуждаете от професионален съвет.

Филтри
Марки
Ниво на защита
Размер
Цвят
Бомбе
Цена
Подреди по
Подреди по