Работни обувки с бомбе, пластина и защита от вода S3

Водоустойчиви обувки с бомбе и пластина

Не разчитайте на късмета си на работното място! Защитете здравето си и се погрижете за краката си с Обувки за работа.

С нас е толкова лесно да откриете подходящите обувки. Няма значение дали се нуждаете от летни или зимни работни обувки. Ние ще Ви спестим безкрайното обикаляне по магазините и ще Ви помогнем да откриете Вашето удобство само с няколко клика на мишката.

водоустойчиви обувки с бомбе и пластина са предназначени за професионална употреба. Те са подходящи за работниците в сферата на логистиката, промишлеността и строителството.

Всички стандарти за водоустойчиви обувки с бомбе и пластина са регламентирани в нормативна уредба по стандарт EN 345 на Европейския съюз. Според нея, обувките от този клас трябва да имат бомбе, пластина и защита от вода.

В тази категория можете да разгледате нашите водоустойчиви обувки с бомбе и пластина. Заложихме на разнообразни модели, които  да отговорят на Вашите нужди.

Изберете своите нови водоустойчиви обувки с бомбе и пластина още СЕГА и ги поръчайте през нашия сайт. Свържете се с нашите консултанти на телефон: 0884 693 896, ако се нуждаете от професионален съвет.

Филтри
Марки
Ниво на защита
Размер
Цвят
Бомбе
Цена
Подреди по
Подреди по