Гумени ботуши

Водоустойчивите работни обувки

Често в сферата на промишлеността и строителството, се налага работа на открито през студените или дъждовни месеци и извършването на мокри дейности. В тези случаи, работниците се нуждаят от водонепромокаеми работни обувки, които да запазят краката им сухи и защитени както и да им осигурят необходимата защита и комфорт.

Водоустойчиви работни обувки са специално предназначени да попречат на водата да проникне вътре в обувката. Те са изработени от специални водоотблъскващи материали, които да запазят краката Ви сухи, докато си свършите работата.

В тази категория можете да разгледате нашите водоустойчиви работни обувки. Подбрали сме най-качествените модели на водещи производители като Payper, Puma, Diadora, Cofra, Panda. В зависимост от нуждите Ви можете да откриете устойчиви на вода работни обувки с ниво на зашита S3, която включва и защитено от удар до 200J бомбе, и противопрободна пластина в ходилото.

Ако работите в сферата на строителството и ВиК, обърнете внимание на всички характеристики на моделите, които предлагаме. Ние Ви препоръчваме да заложите на стелка с допълнителна топлоизолация до -20 °С и по-леко и устойчиво ходило. 

Нуждаете се от водоустойчиви работни обувки, но не можете да изберете подходящ модел?

Потърсете ни на телефон: 0884 693 896 и нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат да направите правилния избор.

Филтри
Ниво на защита
Размер
Цвят
Бомбе
Цена