Доставка и връщане/ замяна

   Условия на доставка на obuvkizarabota.bg

 

 

Вички поръчки на обща стойност над 150лв. се доставят БЕЗПЛАТНО до офис на куриер!

 

ДОСТАВКА:


ГЕОТЕКС КОМЕРС ЕООД доставя ,поръчаните през уеб-сайта obuvkizarabota.bg, стоки чрез куриерски фирми Спиди АД и Еконт Експрес ООД. Поръчката Ви може да бъде доставена до всяка точка на България – до адрес или до поискване в офис на куриер. Цената за доставка се изчислява на база теглото и обема на стоката, според текущия ценоразпис на избрания от вас куриер и се калкулира при поръчката ви.Доставката ще бъде извършена до пет работни дни от датата на потвърждение на поръчката ви по телефон или електронна поща.Поръчките направени след 13:00 часа се обработват на следващия работен ден.

 

 

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА:

 

За поръчка над 150 лв. доставката ще бъде безплатна до офис на куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ, като ще заплатите само стойността на поръчката.
За поръчка под 150 лв. заплащате стойността на поръчката + цена за доставка.

 
 

ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ:

 

В 14-дневен срок може да замените или върнете закупената от вас стока. За целта е необходимо:

1. Да изпратите изпратите e-mail с подробно описание на причините за връщане на info@obuvkizarabota.bg като цитирате клиент и номер на поръчка.

2. Да изпратите стоката, която желаете да върнете или замените до офис на куриер до Геотекс Комерс ЕООД, гр. Варна, кв. Виница.

3. Разходите за куриерски услуги при замяна или връщане са изцяло за сметка на клиента.