Боти

Високи работни обувки

Студен вятър, валежи от сняг и ниски температури. Зимата е не само красива и вдъхновяваща, но и екстремен сезон. Особено, ако трябва да работите на открито в тези условия.

Намирането на най-добрите зимни работни обувки е ключово за Вашия комфорт на работа. За съжаление, тук обикновените обувки няма да Ви свършат работа. Да, те ще паснат на крака Ви, но не могат да Ви предложат здравина и издръжливост при различни условия.

Зимните работни обувки са инвестиция, за която краката Ви ще ви благодарят, че сте направили!

Какво трябва да знаете при избора на зимни работни обувки?

Ниските температури са неблагоприятни за тялото Ви. Продължителното стоене навън ще доведе до загуба на топлина през крайниците, което включва и краката.

За да Ви е топло по време на работа, трябва да заложите на зимни работни обувки с подплата, която изолира краката и е устойчива на износване. Тук обикновената подплата не върши работа, защото тя по-скоро ще спари краката Ви. Затова тя трябва да бъде дишаща.

Друга особеност е вида на кожата, от която са направени обувките. Не се подлъгвайте към евтините обувки от изкуствена кожа. Качествените зимни работни обувки са изработени от водоотблъскваща ествена кожа.

Така краката Ви не само ще бъдат топли, но и винаги сухи, независимо от условията, в които работите.

Това са само някои от особеностите на зимните работни обувки. Свържете се с нас на телефон: 0884 693 896, ако се нуждаете от професионален съвет.

Филтри
Марки
Ниво на защита
Размер
Цвят
Бомбе
Цена